Sestry na cestách budú ododnes žiť na sestrynacestach.net

Ahojte!

Ako ste si mohli všimnúť, na blogu i na našich sociálnych sieťach prebehli menšie či väčšie zmeny.

Medzi inými:

  • Zmena domény
    • Sestrynacestach.sk sme presunuli na sestrynacestach.net. Sestry pre vás budú samozrejme písať články i naďalej
  • Menšia zmena dizajnu na Facebooku
    • Poupraviť dizajn prišlo tak nejak prirodzene so zmenou domény. A povedzme si to úprimne, nejaká tá obnova sa už žiadala. Tak snád je pozitívna 🙂
  • Nové logo
    • S logom pre náš blog sme koketovali už dlhšie, ale až teraz sme ho konečne zrealizovali.

A prečo to všetko?

Nemusíte za tým hľadať žiadny marketingový ťah, neplánujeme spoplatňovať časti stránok ani vás neplánujeme začať zahŕňať ebookami – články píšeme pretože nás cestovanie baví a chceme sa s našimi skúsenosťami podeliť so svetom.

V skutočnosti je za premenovaním doménový fail, keď nám náš milovaný správca SK domény z ničoho nič zrušil registrátorský účet a následne vyžadoval ďalšie kroky prostredníctvom pre mňa bohužiaľ neuchopiteľnej byrokracie. Pretože niet nad život v dobe informačných technológií. Týmto zdravím sk-nic a dúfam, že ich skostrbaený monopol i pre dobro zvyšku slovenského národa čoskoro skončí. My sa teda presúvame zo .sk preč a želáme vám, aby ste nemuseli riešiť podobné prekvapenia.

A kde nás po novom nájdete?

Ako vidíte, zmeny neboli úplne plánované, no ja dúfam, že prinesú trochu osvieženia a že nás budete i naďalej sledovať. Začíname kvôli tomu tak trochu od nuly, takže ak nám chcete náš štart pomôcť urýchliť, oceníme každé zozdieľanie blogu, facebookových stránok, či jednotlivých článkov.

Ďakujeme a tešíme sa na ďalšie dobrodružstvá! 🙂

— Eliška

Pošli ďalej

Leave a Reply

Your email address will not be published.